De voordelen van Microsoft-certificaten 

In een steeds meer digitale wereld kan het hebben van een IT-certificaat je een voorsprong geven als het gaat om werkgelegenheid. Microsoft-certificeringen zijn bijzonder gewild bij werkgevers vanwege hun hoge mate van relevantie en kwaliteit. Laten we eens kijken naar drie populaire Microsoft-certificeringen en de voordelen die ze bieden.

ITIL Certificaat 

Het Information Technology Infrastructure Library (ITIL) certificaat is een van de populairste IT-certificaten die er zijn. Het is een wereldwijd erkende set van praktijken die organisaties helpen beter service management te leveren. Het certificaat omvat alles van incidentbeheer tot probleemoplossing en veranderingsbeheer, en helpt organisaties efficiënter te worden in hun dagelijkse werkzaamheden. Met dit certificaat kun je potentiële werkgevers laten zien dat je over de vaardigheden en kennis beschikt die nodig zijn om IT-diensten effectief en efficiënt te beheren. 

MD-101 certificering 

De MD-101 certificering is bedoeld voor degenen die hun expertise willen aantonen in het beheren van moderne desktops met behulp van Windows 10 technologieën. Deze certificering richt zich op hoe Windows 10 apparaten worden ingezet, geconfigureerd, bewaakt en beheerd in de tijd. Wie slaagt voor het MD-101 examen toont een uitgebreid begrip van de beveiliging van Windows 10 apparaten, inzetstrategieën, gegevensbeschermingsmethoden en meer. Dit certificaat kan de deur openen naar beter betaalde banen in IT-ondersteunings- of beheerfuncties binnen bedrijven van elke omvang. 

AZ 900 examen 

Het AZ 900 examen meet je kennis met betrekking tot cloud computing principes zoals beveiliging, privacy, compliance, beschikbaarheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en kostenbeheer op Azure cloud platform diensten. Het slagen voor dit examen toont aan dat je over fundamentele kennis beschikt over cloud diensten en hoe deze worden geleverd met Microsoft Azure producten en diensten. Het verdienen van dit certificaat laat potentiële werkgevers zien dat je hebt wat nodig is om met gemak en vertrouwen clouddiensten te beheren. 

Microsoft certificeringen zijn een geweldige manier voor IT-professionals om hun bekwaamheid te bewijzen op specifieke gebieden met betrekking tot technologische ondersteuning en beheerfuncties binnen grote of kleine bedrijven. Of je nu geïnteresseerd bent in het afleggen van de ITIL certificering of het AZ 900 examen of een ander type Microsoft certificeringsprogramma , deze certificaten kunnen je helpen je te onderscheiden van andere sollicitanten . Niet alleen zal het behalen van een Microsoft-certificering je een concurrentievoordeel geven bij het solliciteren naar banen; het zal potentiële werkgevers ook laten zien dat je toegewijd bent aan het verder ontwikkelen van je vaardigheden. Met een of meer Microsoft-certificaten op zak kun je je carrière vooruitzichten aanzienlijk verbeteren.

Berichten gemaakt 6

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven